Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل خانه پرستار کشور با تأکید بر اینکه سیاست مسئولان در زمینه کرونا ناکارآمد بوده است و آوار آن بر سر پرستاران خراب شده است، گفت: ایران بالاترین آمار جان‌باختگان پرستار را در دنیا در قیاس با جمعیت دارد.

به گزارش‌ قدس آنلاین، طبق اخبار واصله پرستاران بخش‌های غیر کرونایی وقتی به کرونا مبتلا می‌شوند، به دلیل کمبود پرستار مشمول مرخصی نمی‌شوند و در صورتی که بستری نباشند، باید سر کار خود حاضر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله علاوه بر زائل کردن حق پرستاران و به خطر انداختن جان آنها، به معنای به خطر انداختن جان سایر بیماران و کادر درمان نیز هست.

محمد شریفی‌مقدم، دبیر کل خانه پرستار کشور،درباره وضعیت وخیم پرستاران در دوران شیوع کرونا گفت: کرونا مسئله کل کشور است، اما آوار آن بر سر پرستاران خراب شده است. هنوز برای کرونا درمانی قطعی متصور نیستیم و تنها راه مقابله با آن پیشگیری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. در بیمارستان‌ها به خصوص در زمان پیک کرونا تقریباً تمام بخش‌ها درگیر این بیماری هستند و حتی به دلیل کمبود تخت، بخش CPU را که برای بیماران قلبی است تعطیل می‌کنند و به بیماران کرونایی اختصاص می‌دهند. در مدت شیوع کرونا مراجعه بیماران غیر کرونایی به بیمارستان‌ها به صورت چشم‌گیری کاهش پیدا کرده است و اگر فردی قبلاً دچار درد قلب می‌شد و بلافاصله به بیمارستان مراجعه می‌کرد، اکنون این کار را به خاطر نگرانی از ابتلا به کرونا انجام نمی‌دهد.

همه بیماران بستری مبتلا به کرونا هستند

دبیرکل خانه پرستار کشور ضمن هشدار درباره اینکه ۳۰ درصد بیماران کرونایی علائم ندارند و حتی ممکن است تست آنها منفی باشد، گفت: هیچ پرستاری در بخش‌های غیرکرونایی نباید با خیال راحت کار و احساس ‌کند که بیماران به کرونا مبتلا نیستند. فرض ما از نظر علمی این است که هر مریضی در هر بخشی بستری باشد، مبتلا به کروناست.

وی با تأکید بر اینکه هر پرستاری که به کرونا مبتلا شده باشد، باید تا زمان منفی شدن تست به مرخصی برود، اظهار کرد: اگر بیمارستانی از دادن مرخصی به پرستار کرونا مثبت امتناع می‌کند، حتماً گزارش شود تا پیگیری کنیم. کسی که تست کرونای مثبت دارد، حداقل دو هفته باید به مرخصی برود.

بی‌توجهی وزارت بهداشت به پرستاران

شریفی‌مقدم با ابراز تأسف از اینکه وزارت بهداشت به پرستاران توجهی نمی‌کند، ادامه داد: پرستاران حتی نه به خاطر خودشان بلکه به خاطر مردم باید به مرخصی بروند. کسی که به کرونا مبتلا می‌شود اگر در بخش باشد و با بیماران سر و کار داشته باشد، موجب انتقال بیماری خواهد شد. در واقع مرخصی جزو بایدهاست. متأسفانه دیدگاه وزارت بهداشت به پرستاران مناسب نیست و پرستاران زیر فشار کاری در حال له شدن هستند. اگر بیمارستانی به پرستاری با تست کرونای مثبت مرخصی ندهد، حتماً پیگیری می‌کنیم.

همه پرستاران ایران به کرونا مبتلا شده‌اند

شریفی‌مقدم اعلام کرد: همه پرستاران کشور به کرونا مبتلا شده‌اند و درصد زیادی از آنها دو بار و یکسری هم سه بار مبتلا شده‌اند. چون پرستاران تنها گروهی هستند که بیشترین مواجهه را با عوامل بیماری‌زا و پرخطر کووید ۱۹ دارند. بیماری کرونا درمان ندارد و داروهایی که برای درمان تجویز می‌شود از سوی باندهای مافیایی دارو تبلیغ می‌شوند و حتی در کشورهای دیگر عرضه نمی‌شوند. متأسفانه در کشور ما به جای اینکه واکسن وارد کنند، اجازه دادند که مردم مریض شوند و از مریضی مردم پول درمی‌آورند.

دبیرکل خانه پرستار کشور از سیاست دولت در مورد دورکاری کارمندان انتقاد کرد و گفت: تماس‌های بسیاری داشته‌ام درباره اینکه افرادی گفته‌اند در مسیر تردد مکرر به سازمان‌ها به کرونا مبتلا شده‌اند، چون کارمندان حاضر نبودند و آنها مجبور شده‌اند که بارها به اداره‌ها مراجعه کنند تا کارشان انجام شود. در برخی از اداره‌ها امکان دورکاری کارمند وجود دارد، اما در بسیاری از اداره‌ها باید کارمند حضور داشته باشد تا کار مراجعه‌کنندگان انجام شود. در برخی اداره‌ها هم به دلیل دورکاری کار چند نفر را یک نفر انجام می‌دهد و همین امر موجب تشکیل صف طولانی و انتقال ویروس کرونا می‌شود.

۳ برابر کار ماهانه برای پرستاران

شریفی‌مقدم افزود: پرستاران ۱۰۰ ساعت در هفته کار می‌کنند، در حالی که میزان عادی ساعات کاری ۳۵ ساعت است، یعنی سه برابر کار می‌کنند اما در اداره‌ها کارمندان تعطیل هستند. در برخی اداره‌ها هم هر کسی که بخواهد وارد سازمان یا اداره شود، یک تلفن همگانی در طبقه همکف قرار دارد که با آن تماس می‌گیرد و اعلام می‌کند که با چه کسی کار دارد و بعد به او اجازه می‌دهند که وارد شود و همین تلفن همگانی عامل شیوع بیشتر کروناست.

وی تأکید کرد: دولت سیاست غلطی را برای دورکاری کارمندان در پیش گرفته است. قبل از اعلام دورکاری‌ها، اول باید بررسی می‌شد که کدام کارمندان در کدام بخش‌ها امکان دورکاری دارند و این دورکاری چه تأثیراتی بر کنترل یا تشدید کرونا دارد تا مردم در مسیر تردد مکرر به اداره‌هایی که کارکنانشان به دلیل دورکاری حضور ندارند به کرونا مبتلا نشوند. سیاست دولت ناکارآمد بوده است و اکنون روزانه ۷۰۰ نفر می‌میرند و آوار همه اینها بر سر پرستاران خراب شده است. سایر کادر درمان ارتباط کمتری با بیماران کرونایی دارند و حتی پرستاران بیش از پزشکان درگیر کرونا هستند، چون کرونا درمان ندارد و  فقط به مراقبت نیاز دارد.   

اگر تعداد پرستاران بیشتر بود آمار فوت کمتر می‌شد

وی با اشاره به کمبود پرستار در کشور، گفت: تعداد پرستاران ما یک‌دوم تا یک‌سوم حداقل استاندارد جهانی است و پرستاران تحت فشار زیادی هستند. اگر نیروی پرستار به اندازه کافی وجود داشت، بهتر می‌توانستیم مرگ و میرها را کاهش دهیم.

شریفی‌مقدم در خصوص آمار پرستاران فوت‌شده در اثر کرونا نیز بیان کرد: طی این مدت ۱۴۰ پرستار به دلیل کرونا فوت کرده‌اند که عمده فوتی‌ها مربوط به قبل از واکسیناسیون است و در هفته اخیر چهار پرستار دیگر فوت کرده‌اند. بنابراین تزریق دُز سوم واکسیناسیون با واکسن‌های مؤثرتر ضروری است.

وی درباره فرسایش کادر درمان به ویژه پرستاران و تأثیر آن در افزایش آمار فوتشان اظهار کرد: فرسایش کادر درمان و تکرار ابتلا به کرونا موجب ضعف پرستاران و فوت آنها می‌شود. پرستاران به خاطر فشار کاری فوت می‌کنند. فشار کاری هیچ گروهی بیشتر از پرستاران نیست. در طول ۱۸ ماه گذشته تمام مرخصی‌های قانونی پرستاران لغو شده و دو سال است که دولت نیروی جدیدی استخدام نکرده و همین مسائل باعث شده است که بالاترین آمار جان‌باختگان پرستار را در دنیا در قیاس با جمعیتمان داشته باشیم و هنوز خانواده پرستاران فوت‌شده حمایت نشده‌اند.

منبع: ایکنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دبیرکل خانه پرستار شیوع کرونا کرونا مبتلا شده خانه پرستار کشور بر سر پرستاران مبتلا شده اند دورکاری کار شریفی مقدم کادر درمان اداره ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش

به گزارش خبرنگار مهر، برمبنای آمار سمفا تا ساعت ۲۳:۳۰ شنبه شب ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تاکنون ۴ میلیون و ۵۸۴ هزار و ۳۰۵ نفر در ۱۱۷ هزار و ۴۳۳ سانسی که ۹ فیلم سینمای ایران در سالن‌های سینمایی به نمایش گذاشته شده‌اند، به تماشای آثار نشسته اند و فروشی نزدیک به ۲۶۹ میلیارد و ۶۸۳ میلیون و ۶۹۸ هزار تومان را برای سینمای ایران به ارمغان آورده‌اند.

در هفت روز گذشته، فیلم‌های سینمای ایران فرصت نمایش در ۱۹ هزار سانس را پیدا کرده و توسط ۹۵۱ هزار و ۸۱۰ نفر تماشا شده اند. سینمای ایران درحالی که به‌واسطه تعطیلی سینماها در روزهای پایانی هفته کاهش نزدیک به ۲ هزار سانس برای نمایش فیلم ها را تجربه کرده اما با افزایش هزار نفری مخاطبان نسبت به هفته قبلش مواجه بوده است؛ به این ترتیب در این هفته، میزان فروش سینمای ایران عددی معادل با ۴۹ میلیارد و ۷۸۹ میلیون و ۱۶۴ هزار تومان بوده است که تقریبا مشابه رقم میزان فروش هفته گذشته سینمای ایران است.

بر این مبنا میانگین مخاطبان هر کدام از فیلم‌های سینمای ایران در هر سانس عددی نزدیک به ۴۹ نفر بوده است در حالی که هفته گذشته این عدد نزدیک به ۴۲ نفر بود.

«مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، پرفروش‌ترین فیلم هفته گذشته محسوب می‌شود، این فیلم که از ۵ اردیبهشت اکران شده است به عنوان یک فیلم غیرکمدی رکوردهای قابل توجهی از خود برجای گذاشته است و در مدت ۲ هفته گذشته با بلیت فروشی حدود ۵ برابری نسبت به «تمساح خونی» و «سال گربه» با فاصله ای قابل توجه در جایگاه اول جدول فروش هفته گذشته قرار گرفته است.

این فیلم توانسته در هفت روز گذشته با فروشی معادل با ۲۹ میلیارد و ۴۴۰ میلیون و ۵۹۴ هزار تومان، افزایش فروش ۱۰ میلیاردی نسبت به هفته قبلش را تجربه کند؛ این فیلم با در اختیار داشتن ۵۲۰ سالن سینما در سال جاری، توسط ۵۳۸ هزار نفر تماشا شده است. بر مبنای آمار ارایه شده، میانگین مخاطبان فیلم «مست عشق» در هر سانس، عددی نزدیک به ۷۵ نفر است بدین ترتیب این فیلم سالن های نمایش شلوغی را تجربه کرده است.

جهت آشنایی بیشتر «با مست عشق» می‌توانید گزارش «نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر» را بخوانید.

اما «تمساح خونی» همچنان پرفروش‌ترین فیلم سال ۱۴۰۳ محسوب می‌شود که در رده دوم جدول فروش هفتگی و با فاصله از «مست عشق» قرار می‌گیرد زیرا این فیلم توانسته در هفت روز گذشته به فروشی معادل با ۷ میلیارد و ۹۶۱ میلیون و ۷۸ هزار تومان دست پیدا کند.

میانگین مخاطبان فیلم «تمساح خونی» در هر سانس، عددی نزدیک به ۳۹ نفر بوده است حال آن که میانگین مخاطبان «مست عشق» به عنوان فیلم اول جدول فروش ۷۵ نفر است. به نظر می‌رسد «تمساح خونی» در مقابل گام بلندی که عاشقانه شمس و مولانا برای تصاحب جایگاه اول فروش سال ۱۴۰۳ برداشته است هنوز عقب نکشیده است.

«تمساح خونی» که اکران خود را از ۱۶ اسفند ماه سال قبل در قالب اکران نوروزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۶۵۷ سالن سینما در سال جاری، توسط ۲ میلیون و ۱۵۳ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۱۳۰ میلیارد تومان رسیده است. این فیلم همچنان پرفروش‌ترین فیلم سینمایی سال ۱۴۰۳ محسوب می‌شود.

«سال گربه» دیگر کمدی این روزهای سینما در رده سوم جدول پرفروش‌ترین آثار سینمای ایران در هفت روز گذشته و بعد از «تمساح خونی» قرار می‌گیرد. ۶ میلیارد و ۳۶۱ میلیون و ۳۲۲ هزار تومان عددی است که از فروش فیلم مصطفی تقی‌زاده در هفت روز گذشته اعلام شده است.

«سال گربه» که اکران خود را از ۲۲ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۷۸ سالن سینما در سال جاری، توسط ۶۱۸ هزار نفر تماشا شده و با فروش ۶ میلیاردی در هفته روز گذشته به فروشی بیشتر از ۳۴ میلیارد تومان رسیده است.

چه فیلم‌هایی در رده چهارم تا هشتم قرار دارند

«بی بدن» در جایگاه چهارم جدول پرفروش‌های هفته قرار دارد و در یک هفته گذشته فروشی معادل با ۳ میلیارد و ۳۵۲ میلیون و ۹۳۹ هزار تومان را به نام خود ثبت کرده است.

«بی بدن» که اکران خود را از ۲۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ در قالب اکران نوروزی آغاز کرده است، با در اختیار داشتن ۵۰۴ سالن سینما در سال جاری، توسط ۵۷۵ هزار نفر تماشا شده و به فروشی بیشتر از ۳۴ میلیارد تومان رسیده است، برنامه «هفت» در اولین قسمت فصل جدید خود میزبان کارگردان این فیلم بود.

«آسمان غرب» به تهیه‌کنندگی حبیب والی نژاد نیز در یک هفته گذشته توسط ۳۴ هزار و ۵۲۳ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۱ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسیده است و به این ترتیب این اثر در رده پنجم جدول فروش هفته‌ای که گذشت قرار می‌گیرد.

فیلم سینمایی «ایلیا؛ جستجوی قهرمان» به کارگردانی سیدعلی موسوی نژاد با فروش ۲۲ هزار بلیت در جایگاه ششم گیشه فروش سینماها قرار می‌گیرد. این فیلم نیز با در اختیار داشتن ۲۱۸ سالن سینما و ۸۳۰ سانس در هفت روز گذشته، پذیرای بیش از ۲۲ هزار مخاطب بوده است و به فروشی معادل با ۷۶۴ میلیون و ۴۸۵ هزار تومان رسیده است.

«آپاراتچی» نیز در هفت روز گذشته توسط ۷ هزار و ۳۴۴ نفر تماشا شده و به فروشی بیش‌تر از ۳۳۷ میلیون تومان رسیده است. بنابراین این فیلم نیز در رده هفتم جدول فروش قرار دارد.

«نوروز» به کارگردانی سهیل موفق نیز با در اختیار داشتن ۸۷ سالن سینما در هفت روز گذشته، توسط ۴ هزار و ۳۶۲ نفر تماشا شده است و به فروشی معادل ۱۷۶ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان دست یافته است. به این ترتیب این فیلم نیز در رده هشتم جدول فروش آثار هفت روز گذشته سینمای ایران قرار می‌گیرد.

«پرویز خان» به تهیه‌کنندگی عطا پناهی نیز در یک هفته گذشته توسط ۵۲۲ نفر تماشا شده و به فروشی معادل با ۱۸ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسیده است.

کد خبر 6096704 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • حاجی‌پور: فوتبال ‌خوزستان‌ تاوان بی‌تدبیری را می‌دهد
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها