Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@14:58:26 GMT

اعلام آمار پرستاران شهید در راه مبارزه با کرونا

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۸۷۳۳

اعلام آمار پرستاران شهید در راه مبارزه با کرونا

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، در مراسم یادواره شهدا و ایثارگران حوزه پرستاری ضمن تسلیت وفات حضرت زینب(س)، گفت: سر تعظیم بر بزرگی روح و عظمت شهیدان و خانواده صبور آنان فرود می‌آورم‌ و با خشوع دست آنها را می‌بوسیم‌ و تا ابد یاد و خاطره آنها را در دل‌ها زنده نگه می‌داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برگ برگ تاریخ پر افتخار تاریخ پرستاری ایران بیانگر نقش آفرینی مردان و زنان پرستاری است که در بحران‌های مختلف پرچم این جامعه سلامت را برافراشتند این نقش آفرینی‌ها از روزهای سخت مبارزه با طاغوت تا پیروزی انقلاب و دفاع مقدس، دفاع از حریم اهل بیت (ع)، حوادث و کرونا در کنار مردم ماندند و در سنگر خود مبارزه کردند تا شهید شدند. تعدادی از این عزیزان نیز به درجه جانبازی رسیدند.

وی افزود: یاد این جمله از شهید آوینی افتادم که می‌گویند: «اگر شهید نباشد خورشید طلوع نمی‌کند، زمستان سپری نمی‌شود، اگر شهید نباشد چشمه اشک می‌خشکد و قلب‌ها سنگ می‌شود و دیگر نمی‌شکند و سرنوشت انسان به شب تاریک شقاوت و زمستان سخت قساوت انتها می‌گیرد و امید صبح و انتظار بهار در سراب یاس گم می‌شود.»

حضرتی عنوان کرد: پرستاران در همه بحران‌ها و در همه‌گیری کرونا چراغی شدند و در تاریکی شب امیدی شدند بر دمیدن صبح و بهار. در همه‌گیری کرونا که کار جهان پیچ در پیچ شد که دنیا غافلگیر شد، پرستاران مشکلات را اندکی بر مردم سهل کردند و با عشق و ایثار و از جان گذشتگی در راه سلامت جامعه به صف شدند و سرمشقی برای نیکویی شدند.

حضرتی ادامه داد: امروز بر خود می‌بالم که پرستار هستم و در مقابل بزرگی پرستاران که یکسال است علی‌رغم ناملایمات با جلوه‌ای خاص تلاش می‌کنند، سر تعظیم فرود می‌آورم. احساس مسئولیت و عشق ورزی پرستاران که تاکنون به تقدیم ۱۰ ها شهید از جامعه پرستاری منتج شده است، نه تنها در تاریخ ثبت خواهد شد بلکه رشادت آنها در حافظه مردم قدرشناس ایران ثبت شده است. حتی در و دیوار بیمارستان‌ها که نظاره‌گر تلاش پرستاران است در برابر عظمت آنها کرنش نموده‌اند. عظمت خدمات پرستاران موجب شد مقام معظم رهبری در پیام‌های جداگانه در طول یکسال بر حمایت از این جامعه بپردازند و این پیام‌ها دلگرمی و روحی در کالبد پرستاری دمید.

وی افزود: در طول یکسال مقابله با کرونا از جامعه ۲۰۰ هزار نفری پرستاری ایران بیش از ۶۲ هزار پرستار مبتلا شدند و حداقل دو هفته از سیستم خارج شدند و زحمت آنها به سایر همکارانشان محول شد. در تحقیقات گسترده دیدیم ماهانه ۳۰۰هزار ساعت اضافه‌کاری پرستاران است. در این مدت بیش از ۱۰۰ پرستار جان خود را از دست دادند و با تاکید مقام معظم رهبری، پرونده این عزیزان در کمیته مربوطه بررسی می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پروتکل الحاقی پهپاد کمان 22 ایام البیض آزادراه غدیر حادثه سراوان مریم حضرتی پرستاران کادر درمانی پروتکل الحاقی پهپاد کمان 22 ایام البیض آزادراه غدیر حادثه سراوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند

«در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیلکرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیلکرده خواهد بود»؛ خبری که بخصوص در زمان کنکور امسال بسیار در محافل پیچید و هر کسی از ظن خود درباره آن اظهار نظر کرد، برخی از رشد فرهنگ در جامعه خبر دادند و برخی هشدار نامتوازن شدن آموزش عالی و نامتناسب بودن ازدواج های آینده را مطرح کردند.

از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند و وزیر علوم علت را در این می داند که آقایان برخلاف خانم‌ها مکلف هستند که دو سال خدمت سربازی هم بگذرانند اما خانم‌ها این وظیفه را ندارند بنابراین تعداد دفعاتی که می توانند در آزمون شرکت کنند بیشتر است.

زلفی گل مسأله اشتغال را هم به عنوان یکی از دلایل پیشتازی خانم ها در کنکور مطرح می کند که البته بیشتر کارشناسان هم بر همین عقیده اند؛ همانطور که سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مهم تر بودن بحث اشتغال برای آقایان را مطرح کرده و عدم رغبت آقایان به شرکت در کنکور را در توسعه فرهنگ مهارت محوری و اشتغال محوری می داند.

جدا از اینکه علت بیشتر بودن خانم ها در آزمون سراسری چه بوده است برخی کارشناسان به عوارض این موضوع می پردازند، همانطور که مهدی گلشنی استاد دانشگاه نیز این مسأله را سبب ایجاد تبعات اجتماعی در آینده می داند و عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز می گوید که با این آمار در چند سال آینده میان خانم ها و آقایان اختلاف سطح تحصیلات خواهیم داشت و در این صورت ازدواج ها به مشکل می خورد و نظام خانواده نیز آسیب می بیند.

نسیم یزدانی مشاور خانواده علاوه بر اینکه بر امتیازات تحصیلات خانم ها در جامعه تأکید دارد و این موضوع را سبب رشد جامعه می داند، عوارض آن را بخصوص برای بنیان خانواده هم مطرح می کند.

یزدانی معتقد است: هرچه خانم ها به عنوان مادران جامعه فرهیخته تر و تحصیلکرده تر باشند می توانیم امیدوار باشیم که رشد فرهنگی در جامعه اتفاق می افتد اما به هر حال ما در مسأله ازدواج به حفظ کفویت توجه داریم یعنی اگر این رشد علمی همزمان برای آقایان هم رخ ندهد اختلاف نظر ایجاد می کند، از طرفی مشاغل بهتر و درآمد بیشتر برای فرد تحصیلکرده تر است.

وی سه راهکار را برای جلوگیری از عدم توازن در آموزش عالی و همچنین خانواده های آینده مطرح می کند و می گوید: ایجاد شرایطی برای تحصیل در کنار اشتغال برای آقایان، مهارت آموزی به آقایان به جای مدرک گرایی و فرهنگ سازی می تواند راهکار حل مشکلات ناشی از توازن تحصیلات زن و مرد در جامعه باشد.

یزدانی اعتقاد دارد: لازم نیست همه به دانشگاه بروند اما همه باید مهارت های ارتباطی را آموزش ببینند که اگر آقایی دارای تحصیلات پایین تری از همسرش است توانایی کافی در هم صحبتی و درک همسر داشته باشد.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی هم بر این عقیده است که حتما باید شورای خانواده و زنان شورا بررسی کند که آیا پیشتازی بانوان در رشته‌های مختلف در کل به نفع نظام خانواده و نظام‌های اجتماعی کشور است یا اینکه باید تعدیل و عدالت آموزشی باشد که گرفتار افراط و تفریط نشویم.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • سی‌وچهار دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در یک نگاه
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد